Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Horoszkóp

 

Kedves Kos!

Nagyon nagy ötleted van, de lelomboz, hogy a kedvesed nem olyan lelkes, mint te. Szeretnéd, ha ő is őszintén bízna benned. Szerencsére könnyen meg tudod győzni, ő is észre fogja venni, ha igazán elszánt vagy, s támogatni fog mindenben.

 

Kedves Nyilas!

Ma dolgod lesz egy titokzatos személlyel, aki el akar csábítani. Egyelőre nem tudsz mit kezdeni vele, túl kiszámíthatatlan számodra. Figyelj oda a pénzügyeidre, mert könnyen lehet, hogy kicsit elszámoltad magad, s nem úgy állsz anyagilag, ahogy gondoltad.

 

Kedves Ikrek!

Ha megtaláltad a megfelelő célközönségedet, sokkal könnyebben és tudatosabban tudsz alkotni. Érzed a benned rejlő határtalan erőt, s emiatt a bátorságod is megnőtt. Ledöntötted a korlátaidat, így már semmi sincs, ami megállíthatna téged a célod előtt.

 

Kedves Oroszlán!

Ma beszélgetsz valakivel, akinek a személyisége nagyon magával ragad. Az illető rendkívül inspiráló, bájos, s érzed, hogy a mondatai mögött tényleg van tartalom is. Hagyd magad meggyőzni, érdemes, hiszen nem árul zsákbamacskát!

 

Kedves Rák!

Aggódsz az egyik munkatársadért vagy barátodért. Szükséged lenne a tanácsára és a tudására, de most nincs olyan állapotban, hogy bármit is mernél kérni tőle. Néha már egy kis odafigyelés és egy ölelés is sokat segít. Próbáld meg kipuhatolózni, hogy mi a probléma.

 

Kedves Szűz!

Nagyon okosnak érzed ma magad, mert megoldottál egy olyan pénzügyi problémát, ami már régóta nyomaszt. Nem kétség, hogy értesz ezekhez a dolgokhoz, talán kicsit jobban is kamatoztathatnád a képességeidet, nem gondolod? Tedd most félre a szerelmi ügyeket, még nincs itt az ideje a változtatásnak.

 

Kedves Mérleg!

Mindent megteszel, hogy a kötelességeidet el tudd végezni. A családod aggódik érted, mert mostanában túlhajtod magad. Nagy dilemmád van, s nem tudod legyőzni a kommunikációs akadályokat. Ne feledd, minden döntés a te felelősséged, nem másé!

 

Kedves Vízöntő!

Egy hozzád közel álló személy szívességet kér tőled, s te segítesz is neki. Szemernyi kétség sincs benned, hogy mellette kell állnod, de azért egy pillanatra megrökönyödsz, amikor megtudod, hogyan jutott idáig. Egyelőre még ne mondj neki semmit, mert első felindultságodban csak megsértenéd őt.

 

Kedves Skorpió!

Korábban azt hitted, hogy minden simán fog működni az életedben, ha melletted lesz a megfelelő partner, de be kell látnod, hogy ez nincs így. Egy jó kapcsolatért dolgozni is kell, nem csak lubickolni benne, mint akváriumban az aranyhal. Szedd össze magad, mert baj lesz!

 

Kedves Halak! 

Nem is tudod mihez kezdenél a barátaid nélkül. Bármilyen problémád van, hozzájuk mindig fordulhatsz, s most bizony vannak gondjaid. Rengeteg kérdés merül fel benned most, amire választ kell találnod. El kell mélyedned önmagadban, úgy menni fog!

 

 
 

 Archívum

Naptár
<< Augusztus / 2019 >>